Geplaatst op

Voordelen van een neonreclame op maat voor uw bedrijf

Neonreclame

Als je geïnteresseerd bent in het onderwerp en een actief Instagram- en/of Pinterest-account hebt, is het je misschien opgevallen dat neonreclames de afgelopen jaren een behoorlijke comeback hebben gemaakt. Met zoveel trendy restaurants en bars in de stad, houden mensen ervan om te pronken met de funky bewegwijzering die veel van deze etablissementen hebben. Hier zijn 8 redenen waarom u een neonreclame op maat voor uw eigen bedrijf zou moeten kopen.

Met aangepaste neonreclames kun je heel creatief zijn met je ontwerpen

Fabrikanten van neonreclames stellen u in staat om het ontwerp van uw bord te personaliseren. Je hoeft je voor je bewegwijzering niet langer te beperken tot saaie lijnen en tekst. Hierdoor zal uw bedrijf nog meer opvallen.

Neonreclames zorgen voor een grotere zichtbaarheid van uw merk

Een neonreclame valt niet alleen op door het gebruik van licht; Potentiële klanten kunnen uw zaak ook ’s nachts zien, zelfs op grote afstand. Dit is wat neonreclames zo populair maakte in de jaren 50 en 60, toen het land nog op het hoogtepunt was van zijn liefde voor roadtrips. De klassieke neonlampen zijn gemaakt met verschillende gasmengsels. Met de huidige technologie is het nu mogelijk om neonlichten te maken met behulp van glasvezeltechnologie en LED’s. Stel je de fantastische advertentie voor die je kunt maken met dit soort technologie.

Neonreclames zijn volledig uniek

Hoewel het gebruik van neonreclames erg populair is, hebben veel instellingen er nog geen gebruik van gemaakt. Het gebruik van neonreclames is een geweldige manier om potentiële klanten te laten zien dat uw bedrijf klaar is om alles uit de kast te halen als het gaat om advertenties en services.

Aangepaste neonreclames zijn geweldige investeringen

Mensen zeggen dat een neonreclame duur is. Het hangt echter alleen af ​​van wie het product koopt en hoe ze het gebruiken. Een neonreclame is een reclamemedium. Veel adverteerders berekenen hun vergoedingen op basis van het verwachte aantal potentiële klanten dat de advertentie zal bereiken. Advertenties in tijdschriften, kranten, radio en televisie werken op deze manier. Op basis van dit type opladen zijn neonreclames behoorlijk goedkoop! Stel je voor hoeveel mensen er in het grootstedelijk gebied zijn. Hoeveel van deze mensen zullen een neonreclame kunnen zien? Controleer de stadsrecords en u zult zien dat tienduizenden uw neonreclame elke dag kunnen zien.

Handgemaakte neonreclames gaan lang mee

Het licht dat door een neonbuis wordt geproduceerd, is te danken aan het mengsel van zuivere en inerte gassen zoals neon en argon. Het gaat lang mee zolang de voorgevulde buis geen andere gassen bevat. De buis is ook zo ontworpen dat het gebruik van een thermo-elektrische kathode, zoals in een typische fluorescentielamp, niet meer nodig is. Doordat er geen draadfilament in de buis zit om door te branden, wordt de levensduur verder verlengd. De gemiddelde levensverwachting van een glazen neonbuis is 10.000 uur. Bij een flex-neonbuis daarentegen kan een levensduur van minimaal 30.000 uur worden verwacht.