Geplaatst op

Voorbereiding feestdagen: kersthapjes bestellen

Feestdagen

Wanneer de kerstdagen weer de voor deur staan, dan beginnen veel mensen al enigszins in de stress te schieten. Want wat moet je allemaal gaan maken voor je gasten? En wat vindt iedereen lekker? En mag iedereen alles wel eten? Dat zijn zaken, waar je je eigenlijk niet druk om wilt maken, tijdens de kerst.

Veel mensen kiezen er, dan ook voor om in zee te gaan met een hapjescateraar, waar je gemakkelijk kersthapjes bestellen kunt. En dat is nou net hetgeen waar wij je in deze blog meer over gaan vertellen.

Hieronder lees je er meer over:

Kersthapjes bestellen? Dit doet een hapjescateraar

Vaak, is het inhuren van een cateraar voor het kersthapjes bestellen niet het eerste waar alle mensen gelijk aandenken. Aangezien mensen er vaak vanuit gaan, dat je dit enkel en alleen met grotere partijen, zoals bruiloften en evenementen kunt doen. Maar niets is minder waar! Je kunt het ook prima gebruiken voor de kerst, want waarom zul je jezelf helemaal uitsloven, terwijl het voor een scherptarief ook bij een zogeheten: cateringbedrijf mogelijk is.

Zij nemen je namelijk alles uithanden, zonder dat jij je één moment druk hoef te maken. En je kunt het nog steeds zó feestelijk maken als jij wilt. Schep die overheerlijke hapjes bijvoorbeeld: over in je eigenhapjesschalen, zodat het allemaal in jouw smaak en jouw stijl gepresenteerd kan worden aan de gasten. Eén tip hierbij is wel om de schalen vooraf even voor te verwarmen in een warme oven, voordat je alles overschept. Zo blijft alles net even wat langer warm, waardoor je uiteindelijk meer kunt genieten van al die lekkere kersthapjes.

Een cateraar, is dus een partij die gespecialiseerd is in het bereiden van lekkere gerechten om jou in alles te voorzien. Wel is het handig om vooraf goed te weten hoeveel mensen je verwacht, wat je exacte vraag is, zoals: wil je meer een kerst high tea? Of zit je meer aan hapjesschalen te denken? Een cateringpartij kan hierin meedenken, zodat jij precies hetgeen in huis haalt wat je nodig bent. Alle hapjes zijn, dan ook gemakkelijk met elkaar te combineren.

Kersthapjes bestellen? Dit kun je verwachten!

Hierboven hebben wij je bijgepraat over de hapjescateraar voor wanneer je deze kersthapjes bestellen wil. Je mag, dan ook genoeg verwachten wanneer jij je kerst door deze mensen laat verzorgen. Om te beginnen, heb je genoeg keuze uit verschillende schalen, die zoals al eerder benoemd, ook met elkaar te combineren zijn.

Verwacht je bijvoorbeeld: 4 tot 6 mensen? En wil je een heuse kerst high tea organiseren? Dan is de kerst high tea box zeker iets voor jou! Wat is dan de exact inhoud van zo’n box? Allereerst krijg je maar 18 sandwiches meegeleverd, 3 soorten wraps wat ook nabij de 24 stuks is, witte chocolade mouse, muffins, donuts, carrotcake, macarons, bonbons en uiteraard thee. Want wat is een high tea zonder thee?

Is dit theepartijtje toch niet helemaal iets voor jou? Dan kun je uiteraard, ook kiezen uit verschillende hapjesschalen, waarvan je ’s avonds tijdens het kerstdiner heerlijk van kunt genieten samen met je familie vrienden en kennissen.

 Hierbij moet je denken aaneen: feestbuffet, echter is dit wel vanaf 12 personen te bestellen. Dus mocht je met minder mensen zijn en dit toch willen bestellen? Houd hier dan even rekening mee. Dit feestbuffet wordt afgeleverd inclusief tafelkleed, confetti, serpentines om de tafel net even wat feestelijker te maken. Zodat ook écht iedereen het kerstgevoel krijgt! Daarnaast krijg je een plank met brood en smeersels meegeleverd, zoals: knoflookbrood, pesto, kruidenboter, saté saus en mini-sandwiches enz.

Verder mag je ook een plank met koude hapjes verwachten, hierin vind je o.a. gehaktballetjes en vele andere koude gerechten.

Tenslotte krijg je ook een hapjespan om gerechten, zoals: nasi, bami, mihoen, gehaktballetjes, saté & kipkluifjes in op te warmen. En je krijgt er ook een krat bij om de vieze vaat in te zetten. Dit geldt eveneens voor een handleiding en opscheplepels.

Kersthapjes bestellen was nog nooit zo makkelijk!