Geplaatst op

Stockwagens en tweedehandswagens voor elk budget

tweedehandswagens

Ben je op zoek naar een nieuwe wagen? En heb je al beslist waar je voorkeur naar uitgaat? Wil je een gloednieuwe auto die zo uit de fabriek gereden komt? Of heb je al overwogen om voor een tweedehands auto of een stockwagen te gaan? Zowel tweedehands wagens als stockwagens kosten een pak minder dan een nieuwe wagen, maar bieden vaak wel heel veel voordelen.

Geef een mooie wagen een nieuw leven

Zoek je een tweedehands auto in Hasselt? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Delorgecars. Hier vind je een heel uitgebreid aanbod van auto’s van verschillende merken. Je vindt er sowieso een wagen die echt bij je past. Een familiewagen zoals een Volkswagen Caddy of Seat Ateca. Een echte stadswagen zoals een Volkswagen Polo Audi A1. Een sportieve auto zoals de Cupra Formentor of een Audi RS7 Sportback. Een auto die klaar is voor het avontuur, zoals een Skoda Karoq of Seat Tarraco. En ook ecologische wagens zoals de Cupra Born en de Skoda Enyaq iV kan je als tweedehands auto in Hasselt kopen. Voor ieder wat wils dus!

Luxueuze tweedehands wagens

Ook in het luxesegment kan je een perfecte tweedehands auto vinden. Een Audi q2 bijvoorbeeld. Deze wagen met dynamisch design garandeert je massa’s rijplezier. Je kan al met een Audi q2 rondrijden vanaf zo’n 375 euro per maand. Je kiest zelf of je het liefst met een handgeschakelde of een automatische Audi rondrijdt, welke kleur hij heeft en hoeveel kilometers deze wagen al op z’n teller heeft staan. Wanneer je een wagen hebt gezien die je interesse wekt, mag je er uiteraard een proefritje mee maken. Je kan zelf kiezen hoeveel je per maand betaalt door gebruik te maken van flexibele financiering.

Maak gebruik van de dienst na verkoop

Ook wanneer je een tweedehandsauto of een stockwagen koopt, heb je natuurlijk recht op een uitstekende dienst na verkoop. Wanneer je je wagen koopt bij een erkend concessiehouder, mag je er zeker van zijn dat eventuele schade aan het koetswerk en de gelakte onderdelen veroorzaakt door een ongeval professioneel hersteld wordt. Ook voor onderhoud en herstellingen kan je bij je eigen garage terecht. Bij panne of technische defecten in Europa mag je ook gebruik maken van de pechverhelpingsdienst. Informeer je ook zeker over weCare. Met deze formule kan je onaangename verrassingen op je facturen vermijden. Dit voordelige langetermijnonderhoudscontract zorgt ervoor dat je je budget optimaal kan beheren en dat je steeds rondrijdt in een goed onderhouden wagen.

  • OSW.nl Geen gezeur aan de deur doordat OSW alleen met RDW erkende bedrijven werkt en de auto netjes zonder proefritten en onderhandelingen komt ophalen. Dit scheelt u erg veel tijd en moeite.