Geplaatst op

Moderne tuinmeubelen – tuintrends 2022

Tuinmeubels

Door de lange tijd in lockdown kijken we uit naar de zomer en de kans om ook dit jaar weer volop te kunnen genieten van onze eigen tuin. Dit is het ideale moment om het juiste meubilair te vinden voor de warme dagen, of het nu een buitenkantoor, een natuurlijke tuin of uw eigen zwembad is – hier zijn de tuinmeubelhighlights voor 2021. Natuurlijkheid als basis voor de trends in 2022 Natuurlijke kleuren in de buitenruimte creëren een gevoel van gezelligheid. Dit jaar worden tuinmeubelen in zachte kleuren gehouden – beige, pastel en wit staan ​​op de voorgrond. De bijna-aardetinten laten ons toe om te ontspannen en de tuinmeubelen op een natuurlijke en onopvallende manier te integreren met de flora. Ook natuurlijke materialen zijn trendy – vooral duurzame houtsoorten, robuuste stoffen en het gebruik van retro materialen zoals touw komen veel voor.

Als de zomer langzaam ten einde loopt, wordt de tuin langzaamaan klaargemaakt voor de herfst. Zelfs in de herfst wachten tuinbezitters vele mooie zonnige dagen. Schakel snel uw grasmaaier en bladblazer in en maak uw tuin herfstklaar!

De tuin als uitgebouwde woonkamer

Ongemakkelijke tuinstoelen en plastic loungestoelen behoren tot het verleden. Uw eigen tuin mag dit jaar in geen geval onderdoen voor de woonkamer, want geniet u van de zomer vooral op uw eigen terras, kies dan voor comfortabele tuinmeubelen! Naast zitzakken, kleurrijke kussens en kussens zijn nu buitentapijten in alle varianten en kleuren een musthave voor in de tuin. Deze trend is inspirerend omdat het de buitenruimte gezellig maakt en uitnodigt om meer tijd buiten door te brengen.

Even afkoelen in je eigen tuin

Zomer omvat naast zon en warmte ook het tegenovergestelde: afkoelen in een verfrissend zwembad. De trends voor 2022 voorspellen deze nu voor onze eigen tuin. Zwembaden zijn er in bijna alle maten en de droom van een bad in je eigen tuin kan ook voor kleinere buitenruimtes worden gerealiseerd. Maar niet alleen als verfrissing, ook whirlpools voor koele avonden en lange nachten zijn dit jaar bijzonder populair.

Openlucht kantoor

Als u al thuis werkt, waarom dan niet in het land werken? De trends van 2022 laten zien hoe het moet: Moderne tuinmeubelen doen op geen enkele manier onder voor onze binnenmeubelen wat betreft kwaliteit. Robuuste houten tafels zijn ideaal als buitenbureaus en in plaats van klapstoelen zijn ergonomisch voordelige maar stijlvolle stoelen ideaal om zowel te ontspannen als op de laptop te werken. Voor het openluchtkantoor is het belangrijk dat het meubilair weerbestendig is en bestand is tegen natte en koude temperatur

Overigens kun je in een tuinmeubelen outlet al veel meubelen van verleden jaar vinden, die nu erg prettig geprijsd zijn.