Geplaatst op

Leuke ideetjes voor het bedanken van bruiloftsgasten

Bruiloft

Bedanken bruiloftsgasten? Dat is gebruikelijker dan je misschien zult vermoeden, echter is dit iets wat je zeker niet moet vergeten, gedurende je gehele bruiloft. Vaak word je dan ook geholpen door een groot aantal mensen, waaronder je familie, vrienden, kennissen, etc. Deze mensen hebben zich volledig ingezet om jouw dag tot een goed einde te volbrengen.

Maar een bruiloftsgeschenk kun je ook geven op het moment, dat je je bruiloft bij je gasten wilt vereeuwigen. Zodat mensen het er nog langer over zullen hebben!

In deze blog gaan wij je daar dan ook alles over vertellen.

Hieronder lees je er meer over:

Kies voor het juiste moment voor het bedanken bruiloftsgasten

Gedurende de bruiloft zijn er veel momenten om bruiloftsgasten bedanken met het zogeheten trouwbedankje. Sommige stellen kiezen ervoor om het persoonlijk te overhandigen met de naam, et cetera. er op vermeldt. Ook wordt er wel eens voor gekozen om het allemaal vrij algemeen te houden, waarbij alles in feite op een tafel wordt gestald en waar mensen het na afloop zelf kunnen pakken.

De manier waarop je dingen uitdeelt, is dus ook in het geheel verbonden met de manier wanneer je het uitdeelt. Heb je voor elke gast een gepersonaliseerd cadeautje? Dan is het mogelijk om het tijdens het etentje aan de gasten te overhandigen. Leg het op de borden en dan krijg je gelijk interactie tijdens het diner.

Daarnaast kiezen veel bruidsparen als bedanken bruiloftsgasten er ook voor om de geschenken na afloop op te sturen. Dit is misschien wel wat meer werk, maar je kunt hierdoor wel op een persoonlijke manier samen met de gasten terug te kijken op de bruiloft.

Dit geeft ze dan ook een persoonlijker gevoel dan wanneer ze hun cadeautje na afloop van een tafel moeten pakken.

Dus waarom kies je niet voor deze soort bedankjes?

Dit zijn onze tips als bedankjes

Bedanken bruiloftsgasten kan ook met een leuk, maar bovendien spontaan brievenbuscadeau. Deze soort cadeautjes zijn in het geheel te personaliseren. Kies voor een leuke kaart met een gepersonaliseerde tekst voor elke gast naar keuze.

Daarnaast heb je dan ook de keuze om dit samen te voegen met een klein presentje, waaronder: met chocolaatjes, zoals die van merci. Wil je wat groters uitpakken? Dan kun je ook een kleine fleswijs i.c.m. een kaart een wijnglas met de tekst: ‘cheers’ toevoegen.

Zo kunnen de gasten op een leuke manier nog een terugkijken op jouw speciale dag, want dat mag immers nooit worden vergeten.

Dus wanneer kies jij voor een brievenbuscadeau?