Geplaatst op

In een berghut op vakantie. Waar kun je dat doen?

Berghut

Een wandeling door de bergen is natuurlijk een fantastische manier om op vakantie gaan. De bergen zijn altijd fascinerend en ze bieden uitdaging en een mooi uitzicht. Maar ook de rust die je vindt op de bergen is genoeg om je weer helemaal opnieuw op te kunnen laden. En dat laatste is natuurlijk ook belangrijk om lekker te kunnen genieten van jouw wandelvakantie. Maar als je een flinke wandeltocht door de bergen hebt gemaakt heb je aan het einde van de dag wel behoefte aan een warm bed. Een heerlijke accommodatie. Er zijn heel veel berghutjes te huur in de meeste berggebieden en hier lees je waar je het beste kunt genieten van een berghut.

Genieten van de mooie bergen in Oostenrijk

Het land van de mooie natuur, de prachtige bergen en natuurlijk de heerlijke schnaps, Oostenrijk, een mooie vakantiebestemming in hartje Europa. Op slechts een paar uur rijden afstand van Nederland wacht een heerlijk avontuur op jou. Want in Oostenrijk kun je genieten van heerlijke wandeltochten door de bergen.

Een huttentocht in Oostenrijk brengt je langs de Alpen van berghut tot berghut. Na een lange dag wacht er een heerlijke, comfortabele berghut op jou waar je heerlijk kunt opladen voor een nieuwe dag. Als je kijkt op berghutten Oostenrijk zul je zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Oostenrijk is een prachtig land als je heerlijk wilt wandelen en wilt genieten van een mooie berghut.

Genieten van een wandeling in Europa

Wandelen Europa, als je daar op zoekt zie je gelijk al dat je een flinke lijst aan mogelijkheden krijgt. Of je nu wilt wandelen in Frankrijk, Duitsland of Italië, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het mooie van wandelen in Europa is dat je niet heel erg ver hoeft te reizen. Ideaal dus als je even een paar dagen er tussenuit wilt. Bijvoorbeeld een lang weekend.

Ook heb je geen gedoe met vaccinaties, paspoorten verlengen of andere regelzaken die je wel nodig hebt als je een verre reis maakt. Je kunt betalen met dezelfde munteenheid en binnen een dag rijden ben je op bestemming. Ook ideaal als je een beginnende wandelaar bent en langzamerhand meer uitdaging wilt opzoeken.

De Alpen in Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk bieden een prachtig schouwspel voor een heerlijke wandelvakantie. Maar ook de Dolomieten in Italië mogen niet worden vergeten. Oriënteer je eens goed naar de diverse mogelijkheden voor een mooie wandelvakantie in Europa en laat je verrassen.