Geplaatst op

Foodprocessor

Foodprocessor

Ongewone eettrends of meal prep in het dagelijks leven? – Kaia is de universele foodprocessor die je helpt om zowel je basisbehoeften als je wilde voedselfantasieën met succes te implementeren. Of het nu gaat om chique zomerbroodjes, pittige pesto’s of romige soepen: Kaia hakt en mixt sneller dan jij je vrienden kunt vertellen over je nieuwe receptideeën.

Rawfoodsticks en aardappelpartjes

Snap snap – groenten uit! Ben je dol op krokante aardappelpartjes en ben je een grote fan van raw food sticks? Laat dan een compacte keukenmachine je helpen bij het bereiden van je favoriete snacks! Naast hartige aardappelpartjes en knapperige groentesticks kun je ook fruit zoals appels, peren of mango’s in reepjes snijden. De inspanning is minimaal: bevestig de snijschijf aan de container van de universele keukenmachine, plaats het deksel erop, bereid de ingrediënten – de automatische hakmarathon begint! En als je een heerlijke dip wilt, ben je maar één emulgerende plak verwijderd van zelfgemaakte mayonaise en ander lekkers.

Groenteschijfjes

Stuk voor stuk tot plantaardig geluk – met een universele keukenmachine wordt het hakken van komkommers, zoete aardappelen, tomaten en dergelijke voor u gedaan. Wil je krokant gebakken aardappelen bereiden? Pak dan de grove snijschijf en maak van de knol snel en eenvoudig aardappelschijfjes, die rechtstreeks vanuit de bak in de hete pan gaan. Maar met een compacte keukenmachine maak je in een handomdraai nog fijnere groenteschijfjes. Courgette- of aubergineschotels voor koolhydraatarme lasagne of allerlei kleurrijke dingen voor klassieke ratatouillegratin – met de fijne snijschijf kunt u zich in het bijzonder verheugen op één ding: gelijkmatige snijresultaten. Wie heeft er nog messen en snijplanken nodig?

Fijn en grof geraspte groenten

Er zijn eindeloos veel recepten waarin geraspte groenten en fruit de hoofdingrediënten zijn. Hoewel je in veel supermarkten verpakte worteltjes, witte kool en dergelijke kunt kopen, is het veel voordeliger om je favoriete groenten gewoon zelf te raspen. De voordelen: versheid, kwantiteit en flexibiliteit. Ben jij een voorstander van meal prep? Dan begeleidt de praktische keukenmachine je bij je doordachte kook- en baksessies. Je kunt bijvoorbeeld een krop witte kool gebruiken om grote hoeveelheden koolsalade te bereiden. Of je de knapperige salade vers eet of de komende weken luchtdicht invriest is helemaal aan jou. En als je honger krijgt, zul je des te blijer zijn als je bereide eten klaar is.

Roer en kneed het deeg

Met een keukenmachine wordt het roeren en kneden van deeg voor gebak of pasta een kwestie van minuten. De constante roterende beweging van het mes vervangt het moeizame kneden en zorgt voor een soepel deeg – zonder plakkerige resten op de vingers.

Hak noten en maak notenboter

Hak noten fijn voor desserts, cakes of muesli – niets is gemakkelijker voor een keukenmachine. De robuuste messen, die aan het mesinzetstuk zijn bevestigd, krimpen zelfs bijzonder harde moeren zeer snel, zodat de klus in enkele seconden is geklaard. Hazelnoten, pistachenoten en amandelen krijg je niet sneller! Ben jij ook zo gek op notenboter? Dan zul je blij zijn dat je met een universele keukenmachine zelf verschillende notenbotercreaties tovert. Voor pindakaas worden pinda’s geplet en geroerd totdat ze een romige saus worden. Een foodprocessor heeft hiervoor de juiste messen en de benodigde prestaties. Of je de hakmolen of het mesinzetstuk gebruikt, is helemaal aan jou. Het resultaat is altijd hetzelfde: romige notenboter – lekker om op te lepelen!